close up photo bone cell

Eutonie consult

‘Ik wil je je lichaam teruggeven’


Home

Contact

Eutonie cursussen

Hot Stone massage

Achtergrond

Links


Als fysiotherapeut opgeleid in de GDS spierketting filosofie heb ik een bijzondere invalshoek van waaruit ik klachten of problemen kan bekijken, interpreteren en behandelen. Ook mijn inzichten vanuit de eutonie geven mij toegang tot een rijkdom aan effectieve behandelingen.

Ik geloof dat veel chronische problemen tot stand komen, en blijven bestaan, door onwetendheid op meerdere vlakken. Tekort aan bruikbare kennis van het lichaam en het niet in staat zijn om te voelen wat er in het lichaam gebeurt spelen een grote rol. Mensen zijn vaak totaal onbewust van de bewegings- en spanningspatronen die hun klachten veroorzaken. Ze staan er machteloos tegenover.

Ik kan je helpen de gevoelslink te leggen tussen de manier waarop je je lichaam gebruikt en je klacht. Tijdens dit leerproces wordt de vicieuze cirkel: lichaamsgebruik-klacht doorbroken en je krijgt inzicht en middelen om jezelf te helpen. Door het lichaamsgevoel aan te spreken heb je een kans om te veranderen en te herstellen. Je staat minder machteloos ten opzichte van de klacht als je leert voelen hoe je deze kan beÔnvloeden, als je leert deze te begrijpen.

Ik werk met aanraking en ontdekking, met gevoelsoefening, eutonie, beelden, uitleg en advies.
Ik wil het probleem voelbaar maken voor mijn cliŽnt, zodat hij/zij zichzelf kan helpen. 

Tijdsduur:      60 minuten
Kosten:         € 65,-

De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Home Contact Eutonie cursussen Hot Stone Achtergrond Links

blog stats